året som gått

Januari.

Det började med vintermöte. Jag var taggad för ett nytt år och hade kommit ur min emo period ;) Tränade mycket och började umgås mer med linn vindruva <3. Skräckfilmernas tid.

Februari. 

Jag shoppade mycket, och ett intresse för mode började ta fart. Men jag var rätt deppig, och levde för helgerna. 

Mars.

En bra månad som tillbringades tillsammans med vännerna :) Jag & Louise var riktigt tajta. Åkte till Sthlm tsm med Fia & gick på James Blunt. Glad och lycklig månad.

April.

Essenutbytet. En himla härlig upplevelse som startade upp massa nya relationer, träffade nina,becca,emma&alicia bland annat <3. Jag blev osams med en bästa vän, och jag grät floder denna månad. Men jag skrattade fruktansvärt mycket också. Förlorade en vän, men vann andra. Började simma med nina & lärde känna henne :)

Maj.

Jag hängde med nina till lokalen och blev medlem i UNF i samma veva. Massa nya människor och tyskarna kom hit. Bästa veckan på de här året. Vättern, göteborg, kalajs, grillkvällar. Allt var perfa och sommaren låg bakom knuten.

Juni.

Morfar blir sjukare och sjukare. 
Han dör dan innan skolavslutningen. Fruktansvärt mörkt, saknar honom mycket. Jag lämnar 9f, inte en dag för tidigt eftersom jag hatade hela högstadiet. Sov på skolgården med nina. Många kvällar med delar av essengänget. Morfars begravning. Frankrike med familjen.

Juli.

Martinsgården en vecka med nina & cornelia. Jag var lycklig & har aldrig skrattat så mkt som då <3. Putrick the one and only, sverigeleden, spökrundan med mer. Gothia Cup & Stockholm. Massa härliga dagar på vätterstranden.

Augusti.

Skrivarlägret och jag börjar skriva igen. En av årets bästa veckor. Samtal i en trappuppgång ger mej perspektiv. Jag och cornelia träffar Lars Winnerbäck utanför esters bar och kök. Hel galet men sjukt coolt. Gymnasiet börjar, jag gillar det inte i början. Martinsgården med nina, linn, fia & richard. 

September.

Gymnasiet börjar arta sej.  Jag upptäcker sushins underbara värld. Allmogemarknaden. Göteborg med UNF. Bokmässan i göteborg. Olivia Bergdahl. Blir bättre kompis med Lovie & Eve.

Oktober.

Jag fyller år. Överraskningsfest. Har kul den här månaden, och Louise kmr hit på höstlovet.

November.

Mycket plugg. Skolan rullar på med trevliga vänner. Börjar äta kött igen. Malmö med mamma för att kolla in Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Twilight. Dreamhack.

December.

Pluggar & skriver mycket. Julkänsla men samtidigt vissen. Panik inför nyårsfesten. Lucia. Julafton i Sthlm med kusinen<3. Bryter ihop. Planerade inför nyår. Tolvslaget, allt känns rätt bra. 

RSS 2.0